Hvem er jeg?

Bjørn Marcher Mit navn er Bjørn Marcher .

Jeg er en årgang 1958, uddannet civilingeniør i kemi med en Ph.D. grad oveni, begge uddannelser fra Danmarks Tekniske Universitet, se http://www.dtu.dk/

Mit speciale er udvikling af plastprodukter - jeg har ikke rigtig lavet andet.... se mere om mit professionelle virke på LinkedIn.

Jeg er nu Udviklingschef ved Trioplast i Nyborg (se www.trioplast.com), hvor vi laver plastfilm til industriel indpakning, affaldsposer og den slags. Førhen var jeg polymer specialist hos BluePrinter, der udvikler 3-D printere. Se mere på www.blueprinter.dk, og før det udviklingschef hos firmaet Monarflex (se www.monarflex.com) i Icopal gruppen (se www.icopal.com). De laver plastfolier til byggeindustrien.

Privat har jeg et godt stabilt familieliv med en dejlig kone og to voksne børn - og et par pragtfulde børnebørn. Slægtsforskning er min store lidenskab, så jeg bruger en stor del af den sparsomme fritid på dette.

Bor i Københavns området.

Jeg har ikke den store erfaring i hjemmesider.... det fremgår vist tydeligt ..... men det er jo indholdet snarere end formen der tæller ....

Dansk English
Bearfields Genealogy - Bjrn Marchers slgtsforskning